图片
会员登录
登录账号:
登录密码:
验 证 码:
您好,您已登录
您有条新到站内短信
会员中心 退出登录
图片
点评分类
点评搜索
当前位置
点评详情
发布于:2018-2-10 04:49:07  访问:2 次 回复:0 篇
版主管理 | 推荐 | 删除 | 删除并扣分
Explainer Video Laten Maken (Spoed)
U kunt animatie toepassen voor het inzichtelijk maken van complexe materie, het promoten / presenteren van iets of het kort en bondig vertellen van uw boodschap, beleidsplan, visie, jaarverslag etc. Zo kun je er ook voor kiezen om een animatie te laten maken om je personeel te trainen of onderwijzen, nieuw personeel in te werken of het maken van videoverslagen van bijvoorbeeld teamuitjes of personeelsfeesten.
YouTube advertenties zijn over het algemeen van kortere duur dan een uitleganimatie die gebruikt wordt om een proces uit te leggen. Daarnaast vind je hier allerlei informatie, van redenen voor een animatie tot onze werkwijze. Het is je misschien wel opgevallen dat je altijd vanzelf naar de afbeelding naast een tekst kijkt voor je een tekst leest, of dat je de tekst alleen maar vluchtig doorneemt.
Wij kiunnen een fantastische uitleganimatie maken. Maar het stopt niet na deze fase, als je jouw product gaat vernieuwen of optimaliseren is het handig om de meerwaarde van deze nieuwigheid even kort en bonding uit te leggen. Door het inzetten van zo`n uitleganimatie wordt een op het eerste gezicht ingewikkeld verhaal veel toegankelijker. Educatieve animaties werken bijzonder goed voor online uitleg: animatiefilmpjes, interactieve tutorials of instructievideo`s die in een attractieve stijl en didactisch goed ontworpen zijn.
Daarom maak ik liever wat kortere werkjes met een specifiek doel of doelgroep, dit is wat meer te overzien voor mij. Of je nu een nieuw product hebt, een lastig proces wilt uitleggen of een beleidsplan wilt toelichten. Een video korter dan een minuut in plaats van 30 paginas lange tekst.
Duur animatie: 60-90 seconden. Aarzel dan niet en neem contact met ons op ! Zodra de stijl is gekozen, zal de illustrator beginnen met het visualiseren van het script. Iedere animatie stijl heeft eigen karakters en een eigen manier van animeren. Wat belangrijk is dat je de aandacht van de kijker de eerste 10 seconden vasthoudt.
Het is de combinatie van audiovisuele aspecten die de uitleganimatie zo waardevol maakt. Het gehele productieproces (workflow) wordt samen met jou doorlopen, zodat je op elk moment de nodige aansturing kan geven. Dit doen we voor een beter resultaat. De bedrijven die deze uitlegfilmpjes inzetten, halen daarmee doorgaans indrukwekkende conversieverbeteringen.
Een animatie laten maken is een creatieve manier om je doelgroep op ieder tempo bewust te maken van je concept, product, dienst of verhaal. Nu je video klaar is, kun je de video online plaatsen. Als je een explainer video wilt laten maken, dan kan het budget voor een kwaliteitsvideo al gauw enkele honderden euros zijn. Omdat je dit bijna allemaal intern doet, scheelt het maken van een animatievideo ontzettend veel in tijd ten opzichte van een video met acteurs.
Wil u iets \"uitleggen\" aan een grote groep? Denk hierbij bijvoorbeeld aan het laten maken van een uitleganimatie voor uw bedrijf. Een animatie laten maken vergt dat je precies weet waar je naar op zoek bent. Een animatie is een korte video waarin tekst, geluid en graphics (vormgegeven beeld) met elkaar worden gecombineerd.
Vergis je niet: het is een arbeidsintensief maar ook erg leuk proces. Een www.webshopcommercial.nl infographic laten maken kan je hier mee helpen. Andersom kan ook, laat bijvoorbeeld een 2D karakter rondwandelen in een 3D geanimeerd huis.
We hebben veel ervaring met het maken van uitleganimaties voor zowel interne- als externe communicatie. Wij maken niet alleen te gekke videoproducties maar ook vette animaties. Dit zorgt voor een eenvoudige, aantrekkelijke en duidelijke stijl. Uiteraard gebruiken wij 2D en animatie ook voor ontwerpopgaven.
Je wordt bij ons bij het hele proces betrokken. De achtergrond van de animatiefilm geeft de animatie een compleet andere uitstraling. Animatievideo kan daarom een oplossing zijn, omdat animatievideo in speelt op onze behoefte qua audiovisuele content.
Wilt u ook een videoclip met 2D animatie laten maken? Vervolgens worden de tekeningen geanimeerd tot een echte animatie video. Wil je een boodschap overbrengen die blijft hangen bij je doelgroep? Wil je meer weten over de mogelijkheden, of wil je meteen een whiteboard animatie laten maken?
Een uitleganimatie maken is meer dan enkel opnemen, monteren en klaar. Ook bij de ontwikkeling van de uiteindelijke uitleg animatie geldt: hoe meer feedback(mogelijkheden) hoe hoger de kosten. Door de animaties is de boodschap die je over je product en/of dienst wil overbrengen dus meteen herkenbaar en kan je hiernaast de branding van je bedrijf duidelijk in beeld brengen.
Een goede animatie is een plezier om naar te kijken voor jong en oud, hoog of laag opgeleid, mensen met, of zonder gevoel voor humor, kortom voor iedereen. Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat bij de combinatie van horen en zien het zogeheten modaliteitseffect optreedt. Bezoekers hebben geen zin of tijd om lange teksten te lezen en willen snel weten wat een product, dienst of idee hen te bieden heeft.
Een infographic is sneller af, minder prijzig en ook zeer effectief. Simpel: minder tekst, meer beeld. Wil je uitleggen, aankondigen, promoten, overtuigen of inspireren? Dit kan door je video op je eigen website te uploaden en te hosten. We willen allemaal uniek zijn en zoveel mogelijk betrokkenheid bij ons merk, product of dienst realiseren.
共0篇回复 每页10篇 页次:1/1
共0篇回复 每页10篇 页次:1/1
我要回复
回复内容
验 证 码
看不清?更换一张
匿名发表 
图片
脚注信息
版权所有 Copyright(C)2013-2021 鑫鹭红茶业 网站建设英九网络
 ӣ ϶IJ Űټ ֳ Ϣ